Home Over ons Onze diensten Contact

Bereken online de premie van uw ongevallenverzekering


Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Een ongevallenverzekering is er speciaal voor ongelukken. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Door een ongeval kan uzelf of een familielid blijvend invalide raken of misschien wel te komen overlijden. In deze gevallen is er een ongevallenverzekering die de schade van dit soort ongevallen vergoedt. Een ongevallenverzekering is een belangrijke verzekering want u weet nooit van te voren wat er kan gebeuren.

Bij het woord ongeval denkt u al snel aan een auto-ongeluk. Veel ongevallen gebeuren echter gewoon thuis of op de werkplek. Niet iedereen overziet de gevolgen van een ongeval. Toch kan een ongeval flinke financiële gevolgen hebben en dan gaat het niet over materiële schade. Een ongevallenverzekering is relatief gezien een goedkope verzekering die een goede aanvulling is op andere verzekeringen. Een ongevallenverzekering keert eenmalig een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Zoekt u een ongevallenverzekering met een voordelige premie en met een uitstekende service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Klik op de button linksboven om binnen enkele stappen online uw premie te berekenen. U ziet direct wat u kunt besparen!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice